AIK Damlaget

AIK Fotboll har förutom ett framgångsrikt herrlag även en damsektion som heter AIK Fotboll Damer . Denna förening skapades år 1970 och man spelar sina hemmamatcher på konstgräset vid Skytteholms IP, i Solna nära gamla Råsunda Fotbollsstadion.

DamfotbollÅr 2013 spelade laget i den näst högsta divisionen i Sverige, som heter Elitettan. I maratontabellen ligger AIK Fotboll Damer på en sextonde plats i Sverige. Detta innebär att genom alla år som det har hållits statistik på damfotboll i Sverige, är det femton lag som har tagit fler poäng eller har bättre målskillnad än just AIK Fotboll Damer. Laget har genom åren gått upp och ner från den näst högsta serien till den högsta serien i Sverige, Damallsvenskan, men aldrig riktigt etablerat sig och blivit en större maktfaktor inom svensk damfotboll. Man satsar självklart på att nå högsta serien nu igen under 2014.

Det är dock inte lika populärt bland den stora publiken att följa damfotboll, men det kan fortfarande vara intressant att satsa på utgången av matcher även på damfotboll. Det är ju populärt att göra detta på större evenemang och på alla möjliga evenemang som berör herrfotboll. Det är inte alla objekt och matcher som finns tillgängliga på damsidan, men om man vill läsa mer om vilka odds som finns och vilka matcher som man kan satsa på inom damfotboll går det hur bra som helst att göra på flera spelsidor. Där kan man enkelt bläddra mellan olika ligor, matcher och även olika längre spel som sträcker sig över hela säsongen, oavsett om det gäller herrfotboll eller damfotboll.