AIK Shop

Om du är en av dem som supportar AIK hela vägen från början till slut kan du visa det genom att ha på dig olika typer av supportprodukter.

FotbollAIK har sin egen webbshop där de säljer allt man kan tänkas behöva för att visa upp sitt stöd för sitt favoritlag. Här kan man köpa matchkläder i form av shorts, tröjor och strumpor. Utbudet riktar sig mot både män, kvinnor och barn.

Vill man bära AIK:s märke vid andra tillfällen än vid matcher så finns det produkter även för detta i deras webbshop. Det man kan välja mellan är jackor, underkläder, tröjor, byxor och t-shirts i alla dess olika utföranden. Även här kan man välja om det ska vara till män, kvinnor eller barn. Det finns även söta sparkdräkter, bodys, nappar och haklappar till de allra minsta.

Räcker inte detta finns det många fler alternativ att välja mellan. Om man klickar sig in på deras accessoaravdelning hittar man allt som kan smycka ut dig, din mobiltelefon, din nyckelring och din kavaj. Välj mellan snygga väskor, halsdukar, mobilskal, pins, manschettknappar och mycket mer.

Vill man att alla gäster ska veta att de äntrat ett AIK-hem erbjuder de även saker för hemmet. Fynda i mängder av dekaler, flaggor, tandborstar, mjukisdjur, brickor, glas och muggar. Hitta AIK:s favoritmusik och nya böcker och filmer om laget.

Här hittar man även en uppsättning av spelarnas favoritgodis inpackat i snygga och kreativa förpackningar med AIK-loggan väl synlig.

Vill man besöka den fysiska butiken hittar man den bredvid deras nya hemmaplan, Friends Arena.