Vilket hockeylag finns i ditt hjärta?

Du håller säkert med om att hockey är en av världens största sporter, vilket inte är konstigt med tanke på hur intensivt, fartfyllt och mångfacetterat spelet är. Som du vet är Sverige ett land där talanger fostras och exporteras, framförallt till NHL som utan tvekan är den bästa ligan i världen. Du har säkert kompletterat ditt favoritlag i Sverige med ett favoritlag på andra sidan Atlanten också.

Hajar, pingviner eller senatorer

Oavsett om du gillar djur och natur eller politik så finns allt inom NHL. Du kanske gillar Pittsburgh Penguins, Los Angeles Kings eller Ottawa Senators. Vilket lag du än gillar så finns tröjorna och tillbehören till ditt favoritlag några klick bort. Ta en titt här och sök fram ditt hockeylag. Oavsett om du går på en hockeymatch eller njuter av den hemma i TV-soffan så är tillbehören ett måste när du hejar på ditt favoritlag.

Om du vill hitta statistik och historik om ditt favoritlag i NHL kan du läsa mer om det här. Ju mer du vet om ditt lag desto roligare blir det att följa också. Passa på och hitta din matchtröja och tillbehör och njut av att vara en riktig supporter.

Comments are closed.